Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Khamis, 30 Jun 2011

emmm dah tiba masa ke kutooobamboo nk tunjukkan diri/muka?

ASSALAMMUALAIKUM...

Kepada Sesiapa yg kenal blog kutooobamboo dan yg pernah join contest n dah tiba masa nya kutooobamboo nak menampilkan diri kepada umum? emmm seganlah.. dha lah kacak(poyo je). Tp buat masa ni kutooobamboo lum sedia lagi nk memperkenalka diri. yelah bukan senang nk jd public finger ni.. hu3 (poyo kali ke 2)

Rabu, 29 Jun 2011

BOSS SENGAL



Ni kisah satu org makhluk yg dilantik
menggantikan bos asal sebuah kompani besar.


Disebabkan masalah pekerja2
yg agak kurang motivasi dan selalu cuai + pemalas, bos baru ni decide nak ajar
mereka sikit firstday dia kat kompani tu.







Sabtu, 25 Jun 2011

Nabil Menang Maharaja Lawak

sumber Burnamakutooo

Kutooobamboo: 24 Jun, selama berminggu-minggu , berbulan-bulan keputusan pemenang Maharaja Lawak telah di ketahui Sepah dengan memenangi RM350k(emmm klu dibahagikan 3org dpt RM116k) tempat kedua Jozan yg dijangka menduduki tempat pertama akhirnya kecundang tmpt ke2. RM250k akan dibahagikan kepada 2 org RM125k. tempat ketiga Nabil RM150k.. emmm paling banyak walaupun dpt tmpt ke3. dn ni kutooobamboo kesian ni dapt RM50k nk kena bagi 2, RM25k setiap sorg jtuh kepada Jambu....

Rabu, 22 Jun 2011

SENARAI2 BLOG YG KENA HACK (LIHAT SENARAI ADAKAH BLOG ANDA TERSENARAI!!)

PIC SUMBER AUNTY GOOGLE
 Sekarang ni hampir kebanyakkan web2/blog2 d Malaysia kena HACK!!! 
Perkara ni mmg serious untuk keselamata.
kotooobamboo sarankan koorng tukar password tuu sblom kene hack oleh hackers yang kejam !!
ni tuk keselamatan web2/blog2 sediakan payong sebelum kepala korg kena jangkitan kutooo (hahaha
gurau2 jugak ni kutooobamboo ambil serious ttg hal ni.(poyo00)


LIHAT SENARAI (LIST) WEB/BLOG YG DIJANGKA TERKENA HACK!!!.