Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 30 November 2011

Calender 2012

 campaign image
Calender 2012 (General)



Calender 2012 for Malaysian (OPEN)




Calender 2012 Sexy (OPEN)


DOWNLOAD FIREFOX AURORA HERE

Selasa, 29 November 2011

Firefox Aurora



A few days ago, I posted an article at Mozilla Hacks introducing the developer tools in the latest Firefox Aurora. This week, I’d like to follow up with a video introduction that touches upon the new page and style inspection features, as well as our improved Web Console and Scratchpad features.
Enjoy these new tools, and let us know what you think!

DOWNLOAD LATEST FIREFOX AURORA HERE




Source: http://blog.mozilla.com

Rabu, 16 November 2011

Lelong Kastam

Ingin rasanya kutooo membeli barang lelong dengan harga murah seperti kereta... apa faedahnya? ohhh banyak faedahnya 1st barang yg kita beli itu tidak merugikan sekirangan harga lelong itu jauh lebih murah dan kedua nya kita nak jual balik pun UNTONG... ohhh agak2 nya nilah yang dilakukan oleh pembeli kereta lelong kastam... 

tp kepada pembeli jangan risau tentang kereta lelong kastam kerana no plat kereta telah di register kpd no baru. so tak payah risau sekiranya kereta yg anda beli itu sebenrnya kereta gangster pailang...

salah satu kereta gangter yg di tembak. apa kena mengena gambar ni dgn citer aku yer.. ha3
so kena hati2 apabila membeli. tanya dulu kenapa kereta ini dirampas.. mana tau kereta berkenaan digunakan untuk seludup benda haram sperti arak atau babi... hu3 selisis ??? empat puluh empat.. 

pic ni curi dekat Gilamodified tp bukan pasal dia beli dekat kastam tp cuma tgk jer blog Bro ni, byk citer pasal kereta. tp bukan pasal kereta lelong kastam.. baca2 lah yer...  sje jer lari dari topik.
kepada sesiapa yang berminat lihat lah info Lelongan kereta kastam : http://www.customskl.gov.my/
atau blogger paling popular ttg kereta lelong kastam : http://kadikluang.blogspot.com/

Khamis, 10 November 2011

Satu Lagi Keluaran YouTube "Made by Malaysian" matluthfi90

Kutooo agak terlambat untuk SUBSCRIBE dan menonton koleksi video matluthfi90. Apa yang menariknya adalah si mamat ni dapat mengelakkan hati kutooo yang tengah boring dan banyak juga pengajaran yang disampaikan berjaya membuat kutooo termenung seketika.


bukan mudah nak menghasilkan video yg bekualiti sebegini. ok lah tanpa membuang masa lihat lah satu persatu video yg dihasilkan oleh matluthfi90 dan rakan-rakannya...


Silah tonton satu persatu tuk paham maksud yg disampaikan

Pertama






Kedua



Jumaat, 4 November 2011

Apaakan terjadi pada Nuffnang! Blogger Dynamic Blog

Mesti para-para blogger sekalian ada dapat "Blogger News" dari Gmail


 bila dah baca2 dia suruh kita lihat LEARN MORE


lps tu try korg masukkan blog anda, dan akan ada satu perubahn besar


contoh Sebelum:
dan selepas perubahn:


video:


persoalan nya sekarang mana Nuffang nak letak iklan? atau side iklan2 yang menjadi pendapatan sebagai blogger?

Rabu, 2 November 2011

Gosip: Korang Nak Tau Jaah...

Ehh nk buat entry ni pun rasa segan2. tapi kutooo bukan stail org macam ni suka sangat citer2 panas dan gosip...

Korang nak tau apa yang kutooo bamboo buat tak menjadi2. kalu didgr citer ni conform korg sakit hati punya,, selamat lah sekarag ni bukan taime bulan puasa.. kalutak bertambah2 dosa dibuatnya

##

Adalah hari tu kutoo try2 buat benda ni tak menjadi2. sampai kutooo create account baru tuk dapat kan benda ni.. tp still tak boleh

##

sini cik jah.. rapat2.. takut org lain dgr.. ni bukan nak cakap tapi perkara ni betul2 terjadi.... mehlah cik jahm rapat lagi sikit.. 

##

kenapa lah kutooo buat GoogleASense tak pernah jadi2.. 
 ni kutooo tunjukkan apa sebabnya kutooo nak buat google Adsense tak jadi..


hanya disebabkan bahasa Google AdSense tak terima kutooo.. hampeh..

#*%@# - maki hamun...

Selasa, 1 November 2011

LETAK IKLAN

HAI....

KENAPA ANDA PERLU MELETAKKAN IKLAN ANDA DISINI???... BLOG NI BARU DIWUJUDKAN PADA AKHIR BULAN MEI 2011

PENGUNJUNG DI SINI DAN FOLLOWER BEGITU MEMBERANGSANGKAN.. MMG TAK SANGKAK..

BUKTI-BUKTI KUKUH TRAFIK DI BLOG KUTOOOBAMBOO

Start Bulan June 2011 (naik secara mendadak)
 

statistik yg menark



SYARAT MELETAKKAN IKLAN
1) Saiz iklan anda hendaklah berukuran 125 x 125 pixel dan link URL perlu di emelkan kepada kutooobamboo.
cth:

2) Harga RM10.00 untuk 2bulan... 

Sekiranya berminat, anda boleh menghubungi kutoobamboo di alamat emel ericoanaci@gmail.com untuk keterangan lanjut. Iklan anda hanya akan dipaparkan selepas anda mengemukakan bukti bayaran dan link URL iklan.
TAWARAN MENARIK