Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Jumaat, 24 Ogos 2012

3 Perkara Biasa Di Hari Raya


Hai selamat hari raya semua, korang semua beraya di mana jer tahun ni? balik kampung tak? kutooo tak balik kampung sebab kampung pun dah tak ada... 

kutooo nak citer tentang kejadian-kjadian yang berlaku semasa raya dan hakikatnya perkara ni berlaku tiap-tiap tahun. sering berulang-ulang. maklumlah semua ni dah jadi perkara biasa bagi kutooo...

Perkara pertama bila dah ramai sangat dtg umah, dalam sebok-sebok melayan tetamu mesti ada kejadian air tertumpah... he3 tipulah kalau korg tak pernah alami benda ni.. kutooo berani kerat @*%* lah.. kasik anjing baling... ha3





Perkara ke dua, ha ni paling aku taksuka, tipa kali dtg mesti nak tanya... lain lah kalu dtg sepuloh tahun sekali leh terima lah soalan yang di tanya tu..tapi tipa-tiap tahun dtg.. tak kn nak tanya kot... he3...  ni bukn marah yerk tapi nasihattt...







Perkara terakhir confimlah soalan ni sering menjadi pertanyaan kepada yang masih dara-dara tau teruna macm kutooo.. kutooo berani potong lagi sekali lah heeee.... tapi baling kasik selain anjing.. ha3 


APA-APA PUN KUTOOO NAK MENGUCAPKAN SELMAT HARI RAYA SEKALI LAGI...
ehhh lupa lagi satu kalau-kalau nk dengar lagu raya DISINI ,sebelum tu kalau korg tak dpt bagi duit raya pada kutooo tak per janji korang kilik sumbangan DISINI

JOM RAKAN-RAKAN LAWAT BLOG INI Que Achmad

Rabu, 22 Ogos 2012

Jangan Buang Masa Dapatkan Duit Dengan Cara Senang

Opssss Baca dulu ni citer pasal duit ada bukti lagi...

Ok cik adik, kakak-kakak oiii, dan abg-abg!!!! jgn buang masa melayari  Media Sosial seperti Facebook, Twitter, Blog, Friendster, Myspace dan lain-lain tu. Bukannya tak ada faeadah tapi benda2 semua ni leh mendatang kan keuntungan senyap atau goyang kaki jer duit masuk... Apa guna kalau member Facebook beribu-riban, Follower twitter beribu-riban. gunalah kesempatan beriklan di media-media sosial tuk perniagaan senyap tapi MASYUKKK....

Sabar.... Sabar mesti kalian tak senang duduk kan dengar berita gembira dari kutooo kan? he3... ada banyak cara bagaimana hendak mendapat duit secara senyap... 

ok..okay benda ni kutooo bagi tau dengan bukti sekali, walaupun tak banyak tapi duit-duit ni kutooo dapat tanpa bersusah payah.. hanya ambil beberapa minit sahaja.. nak duit mesti ada usaha sikit kan.. tapi dapat berbaloi-baloi...


Cara Pertama DAFTAR lah di CHURP-CHURP , benda nii bagus sekiranya anda ada Facebook, twitter, friendster, myspace dan Blogspot, worldpress dan macam-macam lagi...



Kedua berdaftar di  Nuffnang,  benda ni bagus kepada yang ada blogger dan worldpress. sekirang anda beruntung orang hanya lawat blog anda dah boleh dapat duit, tak payah nak suruh-suruh orang klik..





Ketiga SAYS.COMbenda nii bagus sekiranya anda ada Facebook, twitter, friendster, myspace dan Blogspot, worldpress dan macam-macam lagi...




ok faham tak buat benda ni? buat satu-satu kepada yang kurang memahami dan kurang jelas boleh tinggalkan soalan dkt bawah Insaallah kutooo akan membantu.

TAPI SEBELUM TU FOLLOW LAH BLOG NI DI
1) Follow di Tiwitter
2) Like di Facebook kutooobamboo
3) Follow Blogspot ini yer... he3

Jumaat, 17 Ogos 2012

Hari Ini Hari Jadi Kutooo

Salam Ramadhan dan Salam Hari Raya kepada semua pembaca blog ini... ehh lupa lak nk ucap kan Salam Hari Jadi kutooo yang ke 2*tahun.. he3.. untung lah dapat birthday hari ini Hari Jumaat, Bulan Puase, Last cuti hari ni, mby mlm tdy mlm lailatulqadar.. he3 and lps tu ujung-ujung nak raya plak tu... masyuk... 

so kutooo hadiah kan pembaca lukisan doodle ni tuk diganti kan sebagai kad hari jadi n kad raya sekali.






Selasa, 14 Ogos 2012

senarai main4shared - 62 lagu lagu raya

 Selamat Berpuasa Dan Hari Raya... 



so entry ni nak bagi tau korang sekalian kalau nak download lagu-lagu raya koleksi kutooobamboo di dalam 4shared amat senang dan ringkas.. pergilah ke account 4shared tuk melihat lebih banyak koleksi lagu-lagu raya... tak payah g jauh-jauh..

62 lagu lagu raya

SILA LIHAT AUTO PLAY DI 4SHARED KUTOOO MACAM-MACAM LAH ADA...