Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Selasa, 15 Januari 2013

Senarai Diskaun Telefon 1Malaysia Youth Communication Package / 1 Pakej Komunikasi Belia

1Malaysia Youth Communication Package 

Silapastikan anda telah memohon Rebet Rm200 untuk telefon 3G ini, Sebelum anda menagis tak tentu hala dan rambang mata.

daftar disini selagi ada http://nbi.skmm.gov.my/

Berikut adalah senarai-senarai syarikat telekomunikasi untuk Pelan Rebat RM200 Telefon Pintar (3G) Dalam Pakej Komunikasi Belia:

 

Rabu, 9 Januari 2013

Cash Out Nuffnang Cheque ke 2



Alhamdullillah.. senyap-senyap jer kutooo dan dapat cheque dari nuffnang... tak banyak tapi ok lah dari tak ader...


nak dapat duit dari nuffnang ni bukan lah mudah cuma kita kena rajin sikit. opss sorry bukan rajin sikit tapi rajin banyak untuk dapat status Glitterati - Nuffnang. lps tu boleh lah relax.



Untuk pengetahuan korang kutoo tak bergantong sepenuhnya duit dari nuffang ni sebb mmg lambat sikit nak dapat duitnya.. tapi kutooo ada join tempat2 lain.. pendapatanya lagi cepat dari nuffnang.. so kutooo suggest kan kepada yang ingin mendapat tambahan income boleh lah sertai nuffnang ni terlebh dahulu sebelum join mana2 advertisement lain...(hu3 pening tak ayat kutooo ni)

cuma yang bestnya nuffnang ini tak perlu kita update untuk letak link iklan tuk buat promotion, nuffang akan update sendiri untuk menumpang iklan di blog korang. kalau orang ramai kunjung blog korang lagi suka lah nuffnang ni letak iklan dekat tempat korang... lps tu berduyun-duyun lah income korang masuk.



income dari (CHURPCHURP.COM)


bagi churpchurp pula kutooo berpendapat kita perlu rajin untuk update link iklan-iklan untuk letak link di blog. nak kena rajin tengok apa iklan2 yang terbaru oleh churp-churp ni... 


dari segi income pulak churp-churp akan update iklan yang kita promote di blog kita seminggu sekali. paling cepat pun 2 hari sekali. so kutooo cakap siang-siang sebelum korang menunggu duit korang masuk..



income dari  (SAYS.COM)




hehehe.. jgn terkejut akaun kutooo dekat says.com ini. banyakkan? tu bru sikit... sebenarnya says.com adalah lubok kutooo membuat duit daripada nuffnang & churpchurp.. yang bestnya says.com ini akan update payment setiap hari berbanding yang lain-lain. tapi cuma korang kena rajin sikit jer.. kerana cara nya lebih kurang dengan churp-churp... kita kena rajin tengok iklan dan update link letak di blog setiap hari... 


apa pun jikalau ada pertanyaan sila lah ke Facebook kutooobamboo terlebih dahulu. tanyalah banyak2 di ruang mesej. cuma kutooo mintak follow dan like blog ni yerk.. ini pun jika sudi..

ok sampai disini lagi tuk kali ini. terima kasih kerana singgah blog kutooo bye..