Google+ Followers

Tgk jer Join Lah Yerk

Rabu, 8 April 2015

Keluang Man xv 2015 film knockfilms




Akhirnya kembali jua superhero malaya terima kasih kpd insan2 yang telah merealisasikan impian kutooo untuk tengok cerita yang sangat lah best seorang hero opsss bukan cicak man yerk jelek gua..

Termakbul doa ku...akhir ade kuar cite kEluang man the movie.


he3 tapi kluangman  superhero dizaman kanak-kanak... pasti klu korg xpernh tgk korg bukan dari zaman tu. Mby korg baru makan garam dari kutooo





Barulah best...  dari sebuah citer kartoo diangkat sebagai cerita live action... mana tak terujakan.. tp kayMonlah harap2 bukan cerita aktion comedi..

memang maki serapah aku.

tiba2 teringan citer superman batman spiderman tu semua film mula dari bawah..Dari komek ke film

tak mcm cicakobeng tu..


Tolong jangan rosakkan kluangman ye Knock Films...we trusted you....kluanman ni x perlu bnyak action n cgi pn...yg penting jalan crita die yg mnarik...komedi jgn stail taja lawak, tp stail kluangman....ingat, borhan tu org kurg siuman yg waras...




Dia wira yang perkasa menambat hati kita semua.
Kini dia kembali dengan imej yang baru!

AKAN DATANG, 2015.



https://m.facebook.com/knockfilms.my

Superhero lagenda,
KELUANG MAN!

Knock Films berkerjasama dengan HomeWork Studios dan Chempaka Pixels Sdn. Bhd.